programma zondag 25 augustus

dameskoers - Grote prijs Jumbo Wouw

De dameskoers was toegankelijk voor alle dames die geen proflicentie hebben. Dus je kon starten op een dagkaart, met een licentie bij KNWU/BWF of TMZ. Inschrijven was op de dag zelf, inschrijfkosten bedroegen € 5,-.

Voor een overzicht van alle regels verwijzen we je graag naar de website van Trimbelangen Midden Zeeland.

s|P Koers incl. wouws kampioenschap - Grote prijs café | zalen donkenhof

S|P koers

Aan deze S/P-wedstrijd konden renners deelnemen met een S/P- licentie, dan wel kon er op een dagkaart gereden worden.
Inschrijven voor deze S/P koers kon op de dag zelf. Inschrijfkosten bedroegen € 2,50. Voor een overzicht van alle regels verwijzen we je graag naar de website van Trimbelangen Midden Zeeland.

Wouws kampioenschap

Het Wouws Kampioenschap werd tegelijkertijd verreden met de S/P-koers, alleen was er een apart klassement voor renners die geboren, wonen of hebben gewoond in de oude gemeente Wouw (Heerle/Moerstraten/Wouwse Plantage). Daarnaast mocht je géén licentie hebben om in aanmerking te komen voor de titel Wouws kampioen. Inschrijven voor het Wouws Kampioenschap was verplicht en kon enkel via deze website.

VOORWAARDEN DEELNAME

Om Wouws kampioen te kunnen worden moest je aan de volgende voorwaarden voldoen:

  • Je mocht niet in het bezit zijn van een licentie.
  • Je moest in één van de 4 kerkdorpen (Wouw, Wouwse Plantage, Heere, Moerstraten) wonen, gewoond hebben dan wel geboren zijn.
  • Je moest je van te voren inschrijven via het speciale inschrijfformulier. Het inschrijfgeld bedroeg € 2,50 en diende voldaan te worden op de locatie zelf.
  • Inschrijven moest vóór maandag 19 augustus 2019.

decathlon dikke banden race

Wat is er nu leuker dan op een afgesloten koers een wedstrijdje fietsen tegen je leeftijdsgenoten? Dat kon bij de Decathlon Dikke Bandenwedstrijden die in drie leeftijdscategorieën werd gereden. Je kon meedoen op je gewone (school)fiets, met banden die minimaal 28 mm breed zijn. Je nam het op tegen je leeftijdsgenootjes uit Wouw en de regio. Racefietsen waren verboden. De wedstrijd ging over een aantal ronden op het afgesloten wielerparcours. Ter bescherming van jezelf kreeg je van ons een echte fietshelm te leen.

De wedstrijden waren bedoeld voor jongens en meisjes in drie categorieën verdeeld per geboortejaar. De jongens en meisjes die een wedstrijdlicentie of basislidmaatschap hebben bij de KNWU mochten niet meedoen, het doel is namelijk om kinderen zonder licentie/lidmaatschap te enthousiasmeren om ook te gaan fietsen.

  • Categorie 1: meisjes en jongens geboren in 2011-2012 (10 minuten)
  • Categorie 2: meisjes en jongens geboren in 2009-2010 (15 minuten)
  • Categorie 3: meisjes en jongens geboren in 2007-2008 (15 minuten)

Op de website www.dikkebandenrace.nl staat alle informatie over de Dikke Banden Race. Via deze website kon je jezelf tevens aanmelden.

amateurs - grote prijs rullens bike totaal

Het Wielercomité organiseerde naast de S/P Klasse ook nog een TMZ-wedstrijd voor amateurs. Aan de amateur wedstrijd konden zowel KNWU-leden met een amateur/sportklasse-licentie deelnemen als renners met een licentie van bonden zoals BWF en TMZ.

Voor een overzicht van alle regels verwijzen we je graag naar de website van Trimbelangen Midden Zeeland.

tentoonstelling

Van 10.00 – 22.00 uur Gratis toegankelijk