programma zondag 28 augustus

dameskoers incl. wouws kampioenschap
Grote Prijs Jumbo Wouw

LET OP!

Om je in te schrijven voor het Wouws Kampioenschap moet je jezelf óók inschrijven voor de Dameskoers. Je moet jezelf dus op twee plaatsen inschrijven!

De dameskoers is toegankelijk voor alle dames die geen proflicentie hebben. Dus je kunt starten op een dagkaart, met een licentie bij KNWU/BWF of TMZ.

Voor een overzicht van alle regels verwijzen we je graag naar de website van Trimbelangen Midden Zeeland.

Wouws kampioenschap

Het Wouws Kampioenschap wordt tegelijkertijd verreden met de Dameskoers, alleen is er een apart klassement voor rensters die geboren, wonen of hebben gewoond in de oude gemeente Wouw (Heerle/Moerstraten/Wouwse Plantage). Daarnaast mag je géén licentie hebben om in aanmerking te komen voor de titel Wouws kampioen.

VOORWAARDEN DEELNAME

Om Wouws kampioen te kunnen worden moest je aan de volgende voorwaarden voldoen:

 • Je mag niet in het bezit zijn van een licentie;
 • Je moet jezelf inschrijven voor de Dameskoers via het algemene inschrijfformulier voor de website middels de knop hierboven ‘Direct inschrijven Dameskoers’) én jezelf apart inschrijven voor het Wouws Kampioenschap via de knop ‘Direct inschrijven Wouws Kampioenschap);
 • Je moet in één van de 4 kerkdorpen (Wouw, Wouwse Plantage, Heere, Moerstraten) wonen, gewoond hebben dan wel geboren zijn;
 • Inschrijven kan tot uiterlijk zondag 14 augustus .

D-categorie
Grote Prijs HappyDog

De D-categorie is een categorie waar alleen aan deel te nemen is o.b.v. een licentie, voor verder info daarover zie site tmzzeeland.nl

amateurs
Grote Prijs Rullens

Aan de amateur wedstrijd kunnen zowel KNWU-leden met een amateur/sportklasse-licentie deelnemen als renners met een licentie van bonden zoals BWF en TMZ.

Voor een overzicht van alle regels verwijzen we je graag naar de website van Trimbelangen Midden Zeeland.

Dikke Banden Race
Jumbo Visma ready 2 race

Wat is er nu leuker dan op een afgesloten koers een wedstrijdje fietsen tegen je leeftijdsgenoten? Dat KAN bij de Jumbo Visma ready 2 race dikke bandenwedstrijden die in vier leeftijdscategorieën wordt gereden. Je kunt meedoen op je gewone (school)fiets, met banden die minimaal 28 mm breed zijn. Je neemt het op tegen je leeftijdsgenootjes uit Wouw en de regio. Racefietsen zijn verboden. De wedstrijd gaat over een aantal ronden op het afgesloten wielerparcours. Ter bescherming van jezelf krijg je van ons een echte fietshelm te leen.

De wedstrijden is bedoeld voor jongens en meisjes in drie categorieën verdeeld per geboortejaar. De jongens en meisjes die een wedstrijdlicentie of basislidmaatschap hebben bij de KNWU mogen niet meedoen, het doel is namelijk om kinderen zonder licentie/lidmaatschap te enthousiasmeren om ook te gaan fietsen.

 • Categorie 1: meisjes en jongens 5 & 6 jaar
 • Categorie 2: meisjes en jongens 7 & 8 jaar
 • Categorie 3: meisjes en jongens 9 & 10 jaar
 • Categorie 4: meisjes & jongens 11 & 12 jaar

Inschrijven voor de wedstrijden doe je via ready2race.teamjumbovisma.nl/wedstrijden, zoek eenvoudig de juiste wedstrijd op, of via de website van organisator zelf. De Finaledag en de Vueltadag worden georganiseerd door het Wielerplatform en hiervoor kan je ook inschrijven via: www.bezoek-roosendaal.nl/talent. Daarnaast kan je ook altijd nog op de dag zelf inschrijven, al weten we liever al vooraf dat je meedoet.

Door deel te nemen aan één van de wedstrijden doe je automatisch mee aan Het Talent van Roosendaal. De organisatoren geven de uitslag door en de tussenstand zal gedeeld worden via de facebookpagina van de Roosendaalse Wielerzomer. Zo kan je zien of jij en je vrienden goed bezig zijn. De einduitslag wordt bepaald op de Finaledag.

s|P Koers incl. wouws kampioenschap
Grote Prijs Donkenhof

LET OP!

Om je in te schrijven voor het Wouws Kampioenschap moet je jezelf óók inschrijven voor de S/P-koers. Je moet jezelf dus op twee plaatsen inschrijven!

S|P koers

Aan deze S/P-wedstrijd kunnen renners deelnemen met een S/P- licentie, dan wel kan er op een dagkaart gereden worden.

Inschrijven voor deze S/P koers kan via bovenstaande button. Voor een overzicht van alle regels verwijzen we je graag naar de website van Trimbelangen Midden Zeeland.

Wouws kampioenschap

Het Wouws Kampioenschap wordt tegelijkertijd verreden met de S/P-koers, alleen is er een apart klassement voor renners die geboren, wonen of hebben gewoond in de oude gemeente Wouw (Heerle/Moerstraten/Wouwse Plantage). Daarnaast mag je géén licentie hebben om in aanmerking te komen voor de titel Wouws kampioen.

VOORWAARDEN DEELNAME

Om Wouws kampioen te kunnen worden moest je aan de volgende voorwaarden voldoen:

 • Je mag niet in het bezit zijn van een licentie;
 • Je moet jezelf inschrijven voor de S/P-wedstrijd via het algemene inschrijfformulier voor de website middels de knop hierboven ‘Direct inschrijven S/P-koers’) én jezelf apart inschrijven voor het Wouws Kampioenschap via de knop ‘Direct inschrijven Wouws Kampioenschap);
 • Je moet in één van de 4 kerkdorpen (Wouw, Wouwse Plantage, Heere, Moerstraten) wonen, gewoond hebben dan wel geboren zijn;
 • Inschrijven kan tot uiterlijk zondag 14 augustus .