tentoonstelling ronde van wouw

Ter gelegenheid van het Wouws Wieler Weekend op vrijdag 24 en zaterdag 25 augustus werd een (foto-)tentoonstelling ingericht over de historie van de “Ronde van Wouw”.

Bij deze tentoonstelling waren er vooral foto’s te zien uit eerdere edities van de Ronde van Wouw, die in de jaren 30 het levenslicht zag en in 1991 voor het laatst werd verreden. Naast fotomateriaal van de Ronde, werd tevens materiaal verzameld over alles wat te maken heeft met het Wouwse wielrennen. Mocht je nog iets hebben liggen waarvan je denkt: dat kan mogelijk iets zijn voor de tentoonstelling van volgend jaar: laat het ons dan even weten! Bedankt alvast!

De tentoonstelling werd ingericht in Café Zalen Donkenhof aan de Roosendaalsestraat 61 te Wouw en was gedurende het Wouws Wieler Weekend permanent van 10.00 tot 22.00 uur gratis te bezoeken.

  • Voor de jongeren onder ons; ga zeker eens kijken om een indruk te krijgen van hoe het er in het verleden aan toeging bij het wielrennen en let zeker eens op de evolutie op het gebied van materiaal en kleding.
  • Voor de wat ouderen onder ons: ga zeker eens kijken om herinneringen van toe weer op te halen en tot leven te laten komen.

Kortom, voor iedereen meer dan de moeite waard!

Voor nadere info over de tentoonstelling kun je terecht bij Eric de Regt, bereikbaar via telefoonnummer: 06-51053102 of per e-mail: ejc.de.regt@home.nl